ADL ( AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL )

La Agència de Desenvolupament Local (ADL) és un servei que presta l'Ajuntament de la Font d'en Carròs amb la intenció de promoure el desenvolupament social i econòmic en el municipi. A més, intenta afavorir la creació d'ocupació i millorar la formació de desocupats i treballadors.

Trobareu l'Agència de Desenvolupament Local a la segona planta de l'Ajuntament, amb un horari d'atenció al públic de 9:00h fins a les 14:00h. També podeu contactar per telèfon al núm. 96 283 30 00.

 

SERVICIS ALS CIUTADANS

-Servei d'Orientació Laboral: servei de suport per a la recerca d'ocupació, dirigit a persones que desitgen millorar les seues perspectives de trobar treball (parats o actius que desitgen canviar de treball). Elaboració de currículums, busca d'ocupació a través d'Internet……

-Formació: la formació és un factor essencial per a combatre la desocupació, ja que les persones més preparades tenen majors possibilitats d'aconseguir un lloc de treball. Les persones desocupades, els treballadors en actiu i els autònoms poden reciclar-se a través dels cursos de Formació Continua i Ocupacional.

-Programes d'ocupació: l'Ajuntament de la Font d'en Carròs disposa de programes d'ocupació en activitats d'utilitat social a través de l'oferta anual de llocs de treball temporals per a la realització d'obres o serveis en àmbits d'actuació municipal. Estos programes són fruit de la col·laboració de l'Ajuntament amb l'INEM, dins del programa INEM CORPORACIONS LOCALS, i amb el SERVEF, dins dels programes EMCORP, PAMER i SALARI JOVE. La condició per a poder accedir a estos programes és estar inscrit com a demandant d'ocupació en les llistes del SERVEF.

-Ocupació: l'Agència de Desenvolupament Local actua com un mediador entre la oferta i la demanda, oferint una variada gamma de serveis:

Publicació de les ofertes de treball al tauler d'anuncis.

Existència d'una borsa de treball municipal, per a posar en contacte a oferents i demandants d'ocupació.

Si eres una empresa i necessites personal, posem els nostres recursos a la teua disposició (divulgació de l'oferta a través del tauler d'anuncis i busca de personal en la nostra bossa d'ocupació).

Si estàs desocupat o busques noves oportunitats de treball pots enviar-nos el teu Currículum Vitae.

Empreses: des de l'Agència de Desenvolupament Local t'informem de quines són les passes necessàries per a que tu crees el teu propi negoci, de quines són les distintes modalitats d'empreses que existeixen tant com a empresari individual com a societat (limitada, laboral, anònima, cooperativa), sabràs quins organismes intervenen, Seguretat Social, Agència Tributària, Ajuntament, Generalitat Valenciana……

A més a més són molts els organismes que ofereixen ajudes per a la posada en marxa de projectes empresarials, des de l'Agència t'informem de totes les convocatòries sobre les ajudes i subvencions.