Visita del director general d'Infraestructures Educatives de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport a les obres del nou col·legi CEIP Francesc Carròs

Hui han visitat les obres del nou col·legi CEIP Francesc Carròs, Víctor García i Tomàs, director general d'Infraestructures Educatives de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i Eliseo Amado, cap del Servei d’Infraestructures Educatives de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.
 
L'han acompanyat, Pablo Puig, alcalde del municipi, Dolores Escrivà, Regidora d'Educació, Emili Marcet, Regidor Serveis Urbans, Quina Barba directora del CEIP Francesc Carròs, Cristina representant de l’AMPA i Alberto Peñin encarregat de la direcció de l’obra i autor del projecte de l'escola.
 
La jornada ha consistit en una visita a tots els edificis i instal·lacions que comptarà el futur CEIP Francesc Carròs sota l’explicació de l’autor del projecte Alberto Peñin.
 
A més els encarregats de l’empresa DOALCO S.L. li han exposat a Víctor García Tomàs que l’obra avança segons els terminis previstos per al seu acabament.