Oberta fins el 27 de novembre 2020

Exposició LLEGIM?

-

La biblioteca de la Font d'en Carròs et convida a visitar l'exposició LLEGIM que des de hui tenim a la biblioteca. Es tracta d'una exposició formada per 12 panells enrotllables amb il•lustracions de l'artista valencià Fran Parreño (totes són un encant!).

Totes aquelles persones que ens visiten rebran un quadern amb consells pràctics per a motivar la lectura en família.

Podràs visitar l'exposició fins el 27 de novembre.

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i la Fundació FULL han dissenyat, amb la col•laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, l’exposició «Llegim?», que proposa estratègies pràctiques i concretes per a fomentar la lectura a casa.

Aquesta exposició forma part de «Llegim?», campanya per a motivar la lectura en família. El seu espai web ofereix vídeos amb contes, redolins, endevinalles i cançons en valencià, recomanacions de lectures per a xiquets i xiquetes entre 0 i 6 anys i estratègies per a fomentar l’hàbit lector a casa. A més, inclou una col•lecció de fitxes amb consells per a despertar el cuquet de la lectura en els més menuts, així com propostes d’activitats per a jugar amb la poesia, instruccions per a organitzar els llibres que tenim a casa o suggeriments per a triar llibres segons l’edat.