VI Concurs Targetes de Nadal 2017
9/11/2017

BASES 2017

1. Participants: podran participar tots els xiquets i xiquetes d’educació infantil i primària.

2. Tema: el tema serà “Coses que fem al Nadal”.

3. Tècnica: la creació és totalment lliure i s’accepta qualsevol tècnica: dibuix, pintura, ceres, collage... sempre que no s’utilitzen materials que impliquen un cert volum o relleu (per exemple: boles de paper, plastilina, etc.), ni colors metàl·lics (or, argent, etc.). Es valorarà la utilització de material reciclat. Es premiarà l’originalitat.

4. Format: el format a presentar serà DIN-A4 (preferiblement sobre cartolina), sense excedir de cap manera este format. El dibuix haurà de ser apaïsat, és dir, en horitzontal.

5. Presentació d’originals: cada participant només podrà presentar un dibuix. La presentació es farà dins d’un sobre gran obert. A la part de darrere del dibuix cal escriure el nom, cognoms, curs escolar, data naixement del participant i un telèfon de contacte.

6. Termini de presentació: el termini de presentació serà de l’ 1 de novembre al 7 de desembre de 2017, a l’ajuntament de la Font d’en Carròs (matins) o a la biblioteca pública (vesprades).

7. Jurat: el jurat serà presidit per l’alcalde o persona en qui delegue, i seran membres del jurat la regidora de cultura i festes, la regidora d’educació, i persones relacionades amb el món cultural i artístic, i representants de l’ajuntament de la Font d’en Carròs. El resultat es farà públic el dia del lliurament de premis i posteriorment a la pàgina web www.lafontdencarros.es

8. Premis: s’estableix un 1er premi i un 2on premi (en jocs educatius)

9. Lliurament de premis: es farà en un acte públic, a la biblioteca, el divendres 15 de desembre de 2017, en finalitzar el contacontes.

10. Els dibuixos: Els dibuixos presentats han de ser absolutament originals i propis del xiquet que figura com autor. Es rebutjaran tots els dibuixos en fulls doblats, bruts o trencats, així com aquells que es sospite que poden ser una còpia. Els treballs premiats i no premiats quedaran en propietat de l’Ajuntament de la Font d’en Carròs, que els podrà utilitzar en allò que crega convenient, reservant-se el dret de publicació i sempre esmentant l’autor.

11. Exposició: amb els dibuixos premiats i aquells seleccionats es farà una exposició pública a la biblioteca de la Font d’en Carròs.

12. Resolució final. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. El jurat resoldrà qualsevol incidència que puga produir-se, i la seua resolució serà inapel·lable.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31