La Font d'en Carròs inaugura les revetles d'estiu 2018
9/07/2018

El passat divendres 6 de juliol es va encetar la temporada de revetles d’estiu al nostre poble. Esta primera revetla anava encarada als veïns més menuts de la Font, però no van ser els únics participants que van disfrutar dels esdeveniments.

 

A les 19:30 de la vesprada, xiquets i xiquetes de tota la localitat es van reunir davant de la Casa de la Cultura per a participar en un taller de fanalets. Cadascú es va apropar amb un brick i va passar una estona divertida amb pintures, papers de colors, seda i molta imaginació. Les mares i pares també van ser protagonistes, i van ajudar els seus fills a confeccionar els fanalets que lluirien poc després.

 

Passades un poc les nou de la nit, amb els últims rajos de llum natural, els participants del taller i altres xiquets que s’animaren també a eixir al carrer iniciaren una cercavila per alguns carrers de la localitat precedits per la colla de Dolçainers i Tabaleters de la Font. Els músics, que animaven els participants amb cançons populars, acompanyaren el passacarrer fins al parc de la Muralla. Allà dalt les famílies es van acomodar per a sopar a la fresca mentre els xiquets corrien entre els camins del jardí.

 

Però prompte es calmaren tots i s’ajuntaren en silenci davant dels focus que hi havia preparats, perquè just en acabar el sopar, la conta-contes Almudena Francés s’encarregaria de donar fi a esta nit d’estiu.

 

La narradora va captar l’atenció dels xiquets a través de diverses historietes, algunes d’elles de por, i altres més amenes per poder “calmar” la inquietud dels participants. El paper actiu que va atorgar l’autora al seu públic va crear un clima de rialla i comoditat que va fer volar el temps i els contes.

 

En acabar, els veïns encara es quedaren a acabar la nit a la fresca i posar així punt i final a la primera revetla d’estiu a la Font d’en Carròs.

 

Ara només cal esperar al proper divendres, 13 de juliol, per eixir de nou al carrer i poder gaudir en companyia de la segona revetla d’esta temporada.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31