La Font d'en Carròs implanta diverses accions igualitàries
6/11/2018

LA FONT D'EN CARRÒS IMPLANTARÀ UN GRAN NOMBRE D'ACCIONS IGUALITÀRIES DINS DE LA SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA.

 

La Font d'en Carròs implantarà un gran nombre d'accions en matèria d'igualtat dins de la subvenció concedida per la Diputació de València (àrea de Joventut, Esports i Igualtat).

Aquestes accions seran coordinades per la consultoria Fem-Acció.

 

La primera d'aquestes accions va ser la formació a la policia local que va rebre una jornada en la qual una especialista de la consultoria FEM-ACCIÓ experta en la matèria i que pertany a la taula d'expertes de diputació contra la violència de gènere va orientar al personal de la policia local en la manera adequada d'actuar davant aquests casos.

 

Continuen les accions amb una xerrada sobre vocabulari inclusiu i no sexista en les administracions dirigida al personal de l'Ajuntament i a l'equip de govern.

A més a més es revisaran els formularis de l'administració pública per tal de detectar la possible utilització de vocabulari no igualitari i sexista.

 

Continuaran les accions amb xerrades sobre apoderament femení on es reflexionarà sobre l'estereotip de gènere, així com l'elaboració d'un díptic encarat a donar informació de com procedir davant de possibles maltractes.

 

Posteriorment, i de cara a la temporada de Nadal i Reis, es farà una campanya sobre les joguines no sexistes de cara a l'adquisició de joguines igualitàries.

 

Més avant, es podrà vore l'exposició fotogràfica Viu en Mi de Foteatro la qual inclou una performance sobre "Zapatos Rojos contra la violencia de género " on col•laboren associacions del poble en uns tallers.

 

Tancarà el cicle d'activitats una obra de teatre dirigida als mes menuts sobre igualtat a la casa de la cultura.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30