La Font d’en Carròs celebra la festa tradicional del dia de la Badà
12/04/2018

La Font d’en Carròs és un poble de tradicions, proba d’açò és la celebració de festivitats com ara el dia de la Badà. Celebrada un dia després de la festa de Sant Vicent Ferrer ara fa uns 70 anys, la Badà dóna el seu nom a l’expressió “badar de riure” que van utilitzar els veïns i veïnes per a dir que havien passat una bona estona berenant i ballant al Castell de Rebollet. Actualment, la celebració continua però amb algunes modificacions. 

 

En aquesta ocasió, l’Associació de Jubilats i Pensionistes del poble es va avançar a les activitats de la vesprada amb un dinar al parc de la Plana. Així es dóna pas a la festa que comença amb la pujada dels veïns al parc acompanyats pel grup local de dolçainers i tabaleters. Una vegada allí, els xiquets es converteixen en protagonistes d’una vesprada plena de jocs, animació i diferents taller de manualitats per a desenvolupar la creativitat i imaginació dels més menuts. Enguany, la fundació Humana (ONG amb l’objectiu de protegir el medi ambient amb recursos que obté del reciclatge tèxtil) va ser l’encarregada de dur endavant el taller de manualitat de titelles confeccionades amb calcetins, botons i llana. També va estar present l’escola Ninos amb un original taller de pintura de pedres.

 

Per altra banda, Salvador Moreno i Desirée Monzó van animar la vesprada amb jocs com ara el comecocos, en el qual van participar xiquets i xiquetes de totes les edats.

 

Com a colofó, es va repartir xocolate i berenar a tots els assistents que malgrat el mal temps van gaudir d’una estona divertida i familiar.

 

 

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31