Finalitza la setmana dedicada a la dona en la Font d’en Carròs
12/03/2018

El passat dissabte, 10 de març, la Font d’en Carròs va donar per conclosa la setmana en femení amb diverses activitats culturals.

 

En primer lloc, la ruta guiada pel Patronat va tindre molt bona acollida per part de veïns, veïnes  i turistes que volien conèixer de prop la història de l’edifici emblemàtic. Una tasca que va ser duta a terme per Florencia Ramírez, encarregada de l’Oficina de Turisme.

 

Una hora més tard, al voltant de les 19h, el claustre del Patronat va acollir l’homenatge a les dones que han sigut regidores a la Font d’en Carròs entre les quals es trobaven: les actuals regidores (Cèlia Escrivà, Dolores Escrivà, Irene Monzó, M. Inés Pérez), Inmaculada Monzó (que va ser alcaldessa durant dos legislatures), Gema Escrivà, Isabel M. Martínez, Julia Lozano, Llúcia Fuster, M. Amparo Pérez, M. Consuelo Peiró, M. Isabel Monzó, M. Mercedes Bonet, M. Pilar Gregori, M. Vicenta Just, Maria Roig, Mercedes Pons, Pepa Calafat, Rafaela Andrés i Sandra Adrover.

 

L’esdeveniment va reunir tant a homenatjades com a les famílies, amistats i persones del poble que no van perdre detall de la cerimònia.

 

L’alcalde de la Font, Pablo Puig, acompanyat per les regidores de Cultura i Turisme, Cèlia Escrivà i Irene Monzó respectivament, van ser els conductors d’un acte emocionant que, amb un detall, van agrair la funció i dedicació de les regidores per portar endavant el poble.

 

En acabar, va ser el torn de Rosa i Manola Roig, que van delectar als presents amb una introducció a manera de relat de la vida de Sor Isabel de Villena, seguit d’una lectura dramatitzada d’una selecció de fragments del Vita Christi. El recital de poesia anava acompanyat de la projecció d’imatges i de música.

 

Per altra banda, els pintors i pintores de la Font van inaugurar el seu últim treball: un mural a la part exterior del col·legi públic Francesc Carròs que no va deixar indiferent a ningú.

 

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31