• Romeria Sant Domènech
Festes de Sant Domènech 2017 a La Font d’en Carròs
2/08/2017

El cap de setmana del 4 al 6 d’agost, la Font d’en Carròs va cel.lebrar la festa en honor a Sant Domènech. Tres dies d’actes religiosos, activitats i espectacles que van rebre una gran afluència de veïns i veínes de totes les edats.

La festa arrencà la nit del divendres, 4 d’agost, amb una romeria que va portar el sant pels carrers del barri. Aquesta processó s’acompanyà amb les albaes, cantades a les cases on els fonters elogiaren les característiques positives de cadascun dels seus veïns.

Al dia següent, els xiquets van ser protagonistes d’una jornada plena de màgia i tradició de la mà de la Cuca Fera. La víbria mitològica, escoltada pels dolçainers i tabaleters de l’Escola de Música Carròs de la Font, va arreplegar els més menuts del poble per a portar-los a la placeta davant l’església on l’espectacle del mac Hugo Castellà no deixà indiferent a ningú. Després, les cucanyes i els granissats de llima endolciren la vesprada.

La mateixa nit del dissabte es va organitzar un sopar i un ball a càrrec del grup Duo Diamond, que va fer ballar a les més de 250 persones congregades. Per acabar, es rifaren regals originals entre els assistents.

El punt i final de la festa va arribar el diumenge 6 d’agost amb el rosari de l’Aurora, seguit d’una missa en commemoració al Sant. I per la vesprada, grans i menuts van gaudir del concert de Carles Pastor i el seu grup. El cantautor de la Safor amb quatre discs al mercat, barretjà el so del rock i el folk amb les obres dels poetes valencians. Un estil de música diferent al tradicional que va rebre una gran ovació del públic present.

 

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31