• Escola d'Adults
Centre de formació de persones adultes
  • Adreça: Plaça Ajuntament, 4 (Casa de la Cultura – 3era planta)
  • Telèfons d'Informació: 96 283 36 01 – 96 283 30 00
  • Matrícula: Oberta durant tot el curs escolar subjecta a places vacants.
  • Període lectiu: d'octubre a juny
  • Matrícula i informació: En l'Ajuntament (matins), en la Casa de la Cultura (vesprades)
  • Inici del curs: octubre

L'Ajuntament du a terme una sèrie d'activitats educatives complementàries amb la intenció de satisfer les necessitats dels ciutadans i les inquietuds o aspiracions dels veïns en relació a la promoció de la cultura i l'educació, així com l'ocupació del temps lliure. També és una competència de l'Ajuntament participar en la programació de l'ensenyament i cooperació amb l'Administració educativa, en este cas a nivell formatiu adult.

Les necessitats formatives de les persones adultes adquirixen, cada dia més, una importància singular pel que fa la necessitat i l'adaptació a una societat que es troba en constant canvi. El Centre de Formació de Persones Adultes planifica, gestiona i programa activitats culturals relacionades amb el programa d'ensenyament, com ara conferències, tallers, excursions culturals, etc.

Este Centre impartix cursos d'alfabetització, graduat en Educació Secundària Obligatòria, castellà i/o valencià per a estrangers, valencià en distints nivells (iniciació a la llengua i cultura valenciana compressiva en els nivells de Cicle I i primer nivell de II Cicle de la Formació Bàsica de Persones Adultes, d'acord amb l'Orde de 14 de juny del 2000, de la Conselleria d'Educació i Cultura) Pel que fa a ensenyaments no regulats, s'oferixen cursos de pintura, randa de boixets, informàtica, anglés, ball de sevillanes, ball modern, etc. A més, estem oberts als suggeriments dels ciutadans sobre cursos que els interessen.

L'objectiu bàsic principal de l'oferta d'ensenyament regulat per a Persones Adultes consistix a dotar els adults d'una formació bàsica que els permeta accedir als distints nivells del sistema educatiu, millorar la seua qualitat professional o adquirir una preparació per a l'exercici d'altres professions, així com desenrotllar la seua capacitat de participació en la vida social, cultural, política i econòmica.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31