De
De
Hasta
to
Dissabte
27
Maig
2017
12
00
Jornades ESS - Economia social i solidària
Divendres 26 vesprada i dissabte 27 matí, a la casa de la cultura
19/05/2017

Divendres 26 (vesprada) i Dissabte 27 de maig (matí), a la casa de cultura

 

Jornades "La Font ESS Cooperativa”. Economia social i solidària.

 

Organitza Adient Associació. Col•labora Regidoria de Promoció Econòmica.

 

LA FONT D’EN CARRÒS ES COMPROMET AL FOMENT DE L’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA AMB UNES JORNADES

“LA FONT ESS COOPERATIVA” se celebrarà els dies 26 i 27 de maig amb la presència de professors universitaris i d’entitats d’aquest sector institucional de l’Economia.

L’Ajuntament de la Font d’en Carròs junt a l’associació valenciana ADIENT realitzaran unes Jornades de Participació Ciutadania dins de l’Economia Social i Solidària amb la finalitat d’establir les bases pel desenvolupament local del municipi com també el foment de l’emprenedoria de cooperatives i d’entitats com són les associacions, mútues i fundacions.

Es tracta d’una part de l’Economia que representa vora un deu per cent de tot el Producte Interior Brut de l’Estat Espanyol. A més, l’Economia Social i Solidària és una de les diferències més significatives d’altres tipus d’empresa (per exemple, una Societat Limitada o Anònima), que fomenta els valors de proximitat, justícia social, solidaritat i reversió de l’activitat econòmica a l’entorn més immediat: la ciutadania. Cal recordar que l’Economia Social i Solidària està present a l’article 129.2 de la Constitució Espanyola i a l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana que insta al foment del cooperativisme i que els treballadors tinguen l’oportunitat de tindre accés als mitjans de producció.

Aquestes Jornades tenen un caràcter variat de temes dins d’aquest sector institucional. Hi participaran els professors universitaris Joan Ramón Sanchis i Gemma Fajardo com a ponents principals. A més, vindran entitats a explicar les diferents experiències i la manera de treballar en cada personalitat jurídica localitzades a la comarca de La Safor-Valldigna i del municipi de la Font d’en Carròs.

Després, es farà una taula social i solidària per a fomentar el debat sobre els nous sectors productius que poden encaixar en el municipi amb entitats de la Comunitat Valenciana.

Finalment, la cloenda de les Jornades donarà lloc a la signatura per part de l’Alcalde de la Font d’en Carròs del Manifest per l’Economia Social i Solidària a la Font d’en Carròs després de les aportacions realitzades per part de la ciutadania i de les entitats.

 

La inscripció és gratuïta i tindreu disponible tota la programació a la web lafontesscooperativa.wordpress.com

 

LLOC DE LES JORNADES:

des del lector QR del teu mòbil pots trobar aparcament i ubicar el lloc de les jornades, així com la nostra programació

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30