Gastronomia

La gastronomia elaborada en la nostra població és la típica mediterrània.

Els països riberencs del Mediterrani disfruten d'un microclima que el fan diferent de la resta del món, la humitat, les moltes hores de sol, el seu clima benigne i la fertilitat de les seues terres donen una gran varietat en els fruits que s'arrepleguen, la qual cosa dóna als habitants del lloc el privilegi d'una economia de no subsistència i en conseqüència un refinament en l'aspecte culinari. El resultat és l'elaboració i transformació dels productes que ens oferix la nostra horta. La nostra vila té com a plats i dolços típics:

  • Arrossos caldosos.

  • Arròs al forn.

  • Coques a la calfó

  • Bonyitol al forn

  • L'olla

  • Carns a la brasa.

  • Conill i pollastre sofregits.

  • Espencat amb pebre, tomaca i albergina.

  • Rotllos d'aiguardent.

  • La coca en ous.

  • El pa benet del dia de Sant Antoni Abat

Las receptes de tots estos plats i dolços són senzilles, de fàcil elaboració i en els restaurants i forns de tot el municipi es poden trobar o degustar segons l'estació de l'any.

Adjunts

  • Bonito al horno
    Bonito al horno

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31