Campanya contra la mosca de la fruita 2017
26/05/2017

CAMPANYA CONTRA LA MOSCA DE LA FRUITA 2017 (Ceratitis capitata Wied)

TRAMPEIG MASSIU EN ARBRES FRUITERS I VARIETATS EXTRAPRIMERENQUES DE CÍTRICS

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, amb motiu de la campanya contra la Ceratitis capitata Wied., facilitarà als agricultors trampes amb Deltametrina per al trampeig massiu d’arbres fruiters d'os i figueres en plantació regular, la recol•lecció de la qual s'inicie a partir del 15 de maig, caqui, raïm de taula i varietats extra-primerenques de cítrics (marisol, clausellina, clemenrubí, basol, oronules, arrufatina, hashimoto, loretina, beatriz, clemenpons, esbal, oroval, satsuma owari, clemennapo, mioro, pri-23, iwasaki, primosole i okitsu), tant per a conreus ecològics com per a convencionals.

El control de la mosca de la fruita s’efectua mitjançant la col•locació de trampes.

 

El repartiment es farà per cobrir la mitat de la superfície declarada, en funció de les existències. L'altra mitat correrà a compte de l'agricultor; estant obligat a aportar les factures o albarans de compra d’eixa altra mitat.

 

Els agricultors interessats han de vindre a les oficines municipals per a sol•licitar les trampes aportant la següent documentació:

- DNI, nom i cognoms del llaurador

- Núm. de polígon, parcel•la i recinte SIGPAC

- Superfície de la parcel•la, espècie i varietat del conreu.

- Factura o albarà de compra recent de qualsevol mètode de lluita de trampeig massiu inscrit en el Registre de Productes Fitosanitaris del MAGRAMA.

 

EL TERMINI PER A SOL•LICITAR LES TRAMPES DE CONSELLERIA SERÀ FINS EL 12 DE JUNY A LES OFICINES MUNICIPALS DE L’AJUNTAMENT DE LA FONT D’EN CARRÒS EN HORARI D’OFICINES.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31